Bármi lehet fotótéma

Napjainkban már nincs olyan ember, aki ne használna valamilyen okostelefont, tabletet, melynek segítségével szinte bármit megörökíthetünk.

Erre épül az Instagram is, mely az elragadó és látványos fotók, életképek színtere.

Jártunkban-keltünkben szebbnél-szebb dolgok kerülnek utunkba, szinte kényszert érzünk, hogy elővegyük a telefonunkat és megörökítsük azokat.
Mondhatjuk, hogy nincsen nehéz dolgunk, a ma kapható telefonok többségében már rendkívül jó felbontású kamerákat rejtettek el a gyártók, sokan eldobták a drága fényképezőgépüket és egész vállalkozást építettek mobillal való termékek fotózására.

Vallom, hogy bármerre járunk, szinte minden lehet téma, mely valahogyan kapcsolható a saját vállalkozásunkhoz, üzletünkhöz.
Ne fosszuk meg ügyfeleinket, vásárlóinkat attól, hogy betekinthessenek merre járunk szabadidőnkben, milyen tevékenységek kapcsolnak ki minket igazán, vagy min bosszankodunk éppen a terheltebb hétköznapokon.

Az emberek szeretnek párhuzamot vonni saját életükkel, együtt nevetnek veled, ha valami vicceset osztasz meg, együtt bánkódnak, ha rossz napod van és vígasztalnak, ha már tele a zsák.
Járj nyitott szemmel és ossz meg mindent, amiben szívesen osztozol, meglátod, egy személyesebb poszt sokkal nagyobb elérést generál, mint egy átlagos sales-es, reklámozós iromány!

Ha megbeszélésen vagy, akkor se felejtsd el egy jó szelfit lőni, imádni fogja a követőtáborod