Félre a sablonokkal

No meg a lassan tötyögős honlapokkal

Arról írtam Facebook oldalamon nagy betűkkel, hogy nem alakítok át sablont, hanem valami egészen másra számíthatsz tőlem, ha webdesign-ról beszélünk!

Én bizony megdolgozom a grafikával, mindent megtervezek az első betűtől az utolsó kattintható gombig.

Magyarán, a te elképzelésed és/vagy a marketingesed összerakott anyaga alapján készül egy átfogó látványterv, hogy hogyan fog kinézni a weboldalat, mely végül fejlesztésre kerül.

FEJLESZTÉS – kiemelten fontosnak tartom – és akkor most tekintsünk kicsit vissza egy előző posztomhoz, amikor többesszámról írogattam!

Azért, hogy én ilyen átfogóan és mindent beleadva tudjak foglalkozni veled és a márkáddal, a design-od tökéletes kialakításával és tökéletesen MŰKÖDŐ oldalt adhassak át neked, a háttérben egy hozzáértő fejlesztő dolgozik azon, hogy az oldalad ne csak szép legyen, de megfelelően fusson is, ne legyen tele hibával, felesleges kódokkal és bővítményekkel.

KULISSZATITOK: Mivel az én fejlesztőm a férjem, a tizenx év alatt megtanultunk tökéletesen együtt dolgozni és kiegészíteni egymást.
Ezért – ha minden anyagot időben a rendelkezésünkre bocsájtasz és az igényeket is sikerül minél pontosabban összeegyeztetni – rövid időn belül használhatod is amibe befektettél nálunk.

Mivel mindenki beleadja a saját szaktudását a projektedbe, minőségi munkát vehetsz át tőlünk a közös munka végén!

S mit jelent ez?

Azt, hogy nőies stílusérzékkel és férfias technikai támogatással olyan weboldalad lehet, amivel tökéletesen elégedett leszel és a vásárlóid/ügyfeleid is imádni fogják!