Weboldalt, de okosan

Avagy, miért lesz kevés a szép weboldal 2020-ban?
István weboldala

A design, az arculat, szerves része egy vállalkozásnak, hiszen egységesíti azt, bizalmat épít, hűen tükrözi cégünk színvonalát, biztonságérzetet ad a márka iránt, vonzóvá tesz minket az ügyfelek szemében.
De a stílusos design, ahogy a szépség is, relatív dolog, ezért önmagában nem feltétlenül elegendő, ha honlapkészítésről beszélünk.

István nem kizárólag azért fordult hozzánk, mert tudta, hogy vonzó kinézetű honlapot tervezek számára.
Fontos célok vezérlik; minél több ügyfél tudja őt elérni weboldalán keresztül, tájékozódhasson munkája minőségéről, megismerhesse a szolgáltatásait és munkafolyamatait, valamint kérdés, ajánlatkérés esetén lehetőleg azonnal fel tudja venni vele a kapcsolatot valamilyen formában.

Az én feladatom designrként az volt, hogy olyan felületet tervezzek, melyen István ügyfelei könnyedén eligazodnak, azaz azonnal kiderüljön számukra, hogy pontosan mivel foglalkozik, megtalálják a munkáiról készült fotókat és bármerre is járnak az oldalon, az első felmerülő igénynél azonnal megtalálják a telefon vagy az email ikont, hogy kérdésüket azonnal feltehessék neki.

A dolog azonban nem áll meg ennyiben, mert amikor a designer munka lezárul, a dolog még komolyabb fordulatot vesz.
Bizony ám, hiszen a háttérnek még fontosabb feladata van, mint a külsőnek. Gondos rendszer nélkül ugyanis weboldalunk csak egy szép felület, tudás nélkül.

A weboldalak esze, tudása pedig a fejlesztésben van, és amit itt nyújtunk az több a sablonok beállítgatásánál.

  • Hogyan kel életre a szép kapcsolati űrlap?
  • Hogyan szólítja emberünket nevén pár másodperccel azután, miután ő rányomott a küldés gombra?
  • Mit tud a telefon ikon?
  • Miért finnyáskodik a Google, ha sok betűtípust használunk?
  • Miért keltenek zűrzavart az óriási méretű fotók és hogyan foglalhatunk magunknak bárhová időpontot anélkül, hogy használnánk a mobilunkat?

A weboldalak lelke a fejlesztő kezében van, a stylistja a designer.

Ennek a két szakmának az együttes profi munkája termel neked bevételt, segít abban, hogy még sikeresebb legyen a vállalkozásod.
Egyszóval, az egész rendszernek nagyon jól és gyorsan kell működnie, jól kell szolgálnia a tulajdonosát és elismerést kell bezsebelnie a látogatótól is.

“Hogyan tudom én ezt használni?” Kérdezheted.

Számunkra fontos, hogy egy olyan adminisztrációs felületet adjunk át nektek, mellyel magatok is könnyen elboldogultok, új munkáitokat, szolgáltatásaitokat gond nélkül feltölthessétek saját weboldalatokra.

Minden munkánál elsődleges szempont, hogy a későbbiekben is hasznos tudnivalókról tájékoztassuk benneteket, mint ügyfeleinket, hogy minél szakszerűbben kezelhessétek ti is saját weboldalatokat, valamint szívesen használjátok azt.

Tanácsokat adunk, hogy tisztában legyetek vele, hogyan vigyázhattok rá, milyen méretű fotókat érdemes feltöltenetek, hogy az óriás fájlok ne lassítsák a honlapot, elmondjuk miért kérdezzetek meg minket, mielőtt bármilyen bővítmény telepítésére készültök és hasonló óvintézkedésekkel látunk el benneteket a minél hosszabb siker és fenttarthatóság érdekében.

Ebbe a tudáscsomagba tartozik a tárhelyszoltáltató kiválasztásához és lebonyolításához szükséges segítségnyújtás is.
Valamint minden ügyfelünknek felajánljuk karbantartási szolgáltatásunkat is, hiszen egy weboldalt bizonyos időközönként frissíteni kell, új igény esetén pedig bármikor bővíthető, korszerűsíthető.

A sikeres weboldal tehát nem csak szép és elegáns, de okos, hasznos, gyors és mindenekelőtt vevőszerző.

Júliustól pedig új helyek nyílnak meg nálunk weboldalkészítésre, mely felől itt tudtok érdeklődni:
https://designered.hu/kapcsolat/