Karbantartás felelősen

Tudtad, hogy míg te teszed a dolgod, mi vigyázunk a honlapodra? – Avagy hogyan lesz biztos kezekben weboldalad a közös munka után is

Sokat írtam és meséltem már nektek a munkamódszereinkről, a folyamatokról, hogy hogyan dolgozunk, miként állunk rendelkezésetekre, de meséltem-e már bővebben arról, hogy mi történik akkor, amikor befejezünk egy közös projektet?

Amikor elkészül egy weboldal és véglegesen átadjuk, az nem jelenti azt, hogy vége a közös munkának. De nemám!

Együtt építkezünk, palántázunk

Ti, kedves ügyfeleink, megkapjátok az oktatóvideót, elkezditek tanulgatni a saját oldalatok használatát, azt, amire feltétlenül szükségetek van a mindennapokban, amiért nem kell hívni a “webest”, amivel szabadon garázdálkodhattok.

Azonban van egy fontos rész, amiért mi vállaljuk a felelősséget, amire garanciát adunk, ez pedig az oldalatok azon része, amely minden esetben megnyugtatóbb, ha szakember kezei között marad.

Minden elkészült oldalunkhoz van egy rendszergazdai hozzáférésünk, így amikor valami hiba, frissíteni való akad, mi e-mailben nyomban értesítést kapunk és amint lehet, elvégezzük a feladatainkat.
Fontos számunkra, hogy benneteket ne terheljen semmilyen kusza rendszerinfó, ne pánikoljatok, amikor értelmezhetetlen üzenet érkezik a tárhelyetekre.

Mi történhet az oldalammal?

Ha frissíteni szükséges a weboldalad, vagy bármely telepített bővítményt az oldalon, melyek a további zökkenőmentes működéshez létfontosságúak, esetleg ha illetéktelen szeretne hozzáférni az adataidhoz, akkor befut hozzánk egy értesítés és mi megoldjuk a hibát.
Ez havonta napi pár óra munkát jelent nekünk weboldalanként és biztosítékot neked, hogy minél tovább élvezhesd az oldalad adta lehetőségeket.

Garancia és szolgáltatás

Ezt a szolgáltatásunkat a weboldal átadását követően, garanciálisan 3 hónapig tudod igénybevenni, a 3 hónap letelte után pedig megegyezés részét képezi, hogy szeretnéd-e ezt a szolgáltatásunkat térítés ellenében igénybe venni.

Ha weboldalkészítésről és fejlesztésről beszélünk, akkor az nálunk egy hosszú, biztonságos együttműködést jelent, a folyamatok elejétől a végéig, és még azután is társaid leszünk a webes jelenlétedben.