ajánlataim
Facebook tartalmi-grafikai támogatás
30.000 - 60.000 Ft/Hó

Facebook oldalad grafikai támogatása

Még mindig az egyik legkedveltebb közösségi tér a Facebook, ma már nincs olyan vállalkozó, aki ne rendelkezne Fb. üzleti profillal.
A Facebook még mindig pörög és az egyik legolcsóbb játszótere a vállalkozóknak ha a hirdetéseket nézzük. A célcsoportod nagy százaléka érhető itt el könnyedén, olcsón, bármikor, nagy hiba lenne kihagyni ezeket a lehetőségeket.

A te dolgod pedig, hogy napról napra kiszolgáld a serényen mobilozó közösség növekvő vizuális és szellemi igényeit, így nem mindegy, hogyan teszed azt!

Ha azonban úgy érzed neked erre végképp nincs időd és energiád, akkor válaszd a lelkes Designered szolgáltatását, meglátod, megéri befektetni hónapról-hónapra a siker érdekében.

Instagram, te csodás

A Wikipédia szerint, az Instagram egy közösségi hálózat, amely fényképek és rövid videók okostelefonon történő megosztásán alapul.

Az Insta tehát inkább a látványra megy rá, mint a szövegre, a jól megválasztott hashtagekkel szerezhetsz magadnak követőket, terjesztheted a gyönyörű, látványos fotóidat, exkluzív, jól beállított képeidet, szépen megszerkesztett montázsaidat.

Hallottál már a flat lay-ről? Az Instagramon elterjedt fotózási stílus, melynek lényege, hogy a kívánt tárgyakat felülről, megfelelő világításban és ízléses elrendezésben kapjuk lencsevégre, elképesztően látványos hatást tudunk elérni vele, és semmi más nem kell hozzá, csak kreativiás, egy jó mobil, szépséges tárgyak és hát…sok idő.

Ha szeretnéd, hogy neked is látványos és menő Insta oldalad legyen, keress bátran, segítek megálmodni az Instád arculatát is!

Instagram tartalmi-grafikai támogatása
30.000 - 60.000 Ft/Hó
Social média tartalmi-grafikai támogatása
70.000 Ft

Két social média oldal grafikai támogatása

Üss két legyet egy csapásra és biztosítsd be magad design fronton!

Bízd rám legmenőbb oldalaid látványtervezését, magad sem hinnéd, mennyit jelent stílusosan jelenlenni ezeken a felületeken!

Fektess be, hogy megtérüljön!

Bérelj fel!
és legyen neked is stílusos social média megjelenésed

A social média oldalak közül leginkább a Facebook és az Instragram hódít napjainkban.


A csodálatos képek és igényes posztok már önmagukban is hihetetlenül sokat dobnak a megjelenésünkön, nem csoda hát, hogy azok a vállalkozók, akik a vizuális megjelenésükre is áldoznak, jobban teljesítenek.

Tudtad, hogy azok a posztok, amelyek fotót vagy bármilyen más igényes grafikai anyagot tartalmaznak, eleve jobb pozícióból indulnak, nagyobb eséllyel olvassák el őket, kattintanak a mellékelt linkre, mint amelyikhez nem csatolnak képes tartalmat?

Bizony, el sem hiszed mennyit számít egy jó kép vagy egy igényesen összerakott montázs.

Napjainkban azonban – főleg egy kezdő vállalkozónak, aki kb mindenes a cégében – nagyon kevés idő jut szétosztania úgy a feladatokat, hogy mindenre legyen kapacitása, hogy minden napi feladatot makulátlanul el tudjon végezni.
Ezt én is így csináltam. Aztán beláttam, hogy sikeresebb lehetek, ha mondjuk kiadom a marketinget, a hirdetések beállítását.

A cucc profihoz került és sikeres, be kell látnom, érdemes volt ebbe belefektetni. Az eredmény pedig kárpótol, nyugodt vagyok, hogy jó kezekben vannak a dolgaim.

Bízz meg te is valakiben, bízz meg te is valakit! Bízz meg te is bennem!

Tanácskozzunk és tervezzük meg a social media felületeid megjelenéseit.
Segítek vizuális élményt adni, hogy elkápráztathasd a követőidet és hosszú távon meg is tudd őket tartani!

Ebben a menüpontban tehát felbérelhetsz egy szakembert, azaz engem, aki segít neked abban, hogy megkívánják a termékeidet, minél többen olvassák a posztjaidat és sok-sok követőd legyen a social media oldalaidon!

Válassz bátran a fent összeállított konstrukciókból, vagy kérj egyedi ajánlatot az oldal alján található űrlapon!

Menő tippek, hogyan posztolj social media felületeidre
Instagram, Facebook, Pinterest - csinosítsd ki őket magad

2019.08.28
Posztolj bátran!

Te melyik social media felületet részesíted előnyben? Ismered az összeset?Összeszedtem neked, mely felületeken érdemes mindenképpen megjelenned vállalkozásoddal! Ha azt mondom Instagram, Facebook, akkor már rá is vágod, hogy igen, mindkettő…

2019.08.26
Bármi lehet fotótéma

Napjainkban már nincs olyan ember, aki ne használna valamilyen okostelefont, tabletet, melynek segítségével szinte bármit megörökíthetünk. Erre épül az Instagram is, mely az elragadó és látványos fotók, életképek színtere. Jártunkban-keltünkben…

2019.08.26
Mi az a flat lay?

Mániám beszélni és írni az üzleti social médiai felületeinken megjelenő képek fontosságáról.A FB oldalamon volt több posztom is a témában, mert szerintem mindenkinek tudnia kell róla, hogy mennyire elengedhetetlen az…