Kezdő vagyok
de be vagyok sózva egy honlapért

Neked állítottam össze ezt a csomagot, ha még egyáltalán nem kezdtél bele az online jelenléted megtervezésébe, de úgy érzed itt az idő és neki kell fognod végre kiakítani az vállalkozásod arculatát és hamarosan szükséged lesz egy honlapra is.

Az arculat és a honlap az egyik legfontosabb marketing eleme a megjelenésednek, hiszen ha jól csinálod, a későbbiekben már a logódról és a színeidről is be tudnak azonosítani. Hidd el, ez eszméletlenül sokat jelent, ezért szuper első benyomást kell keltened, hogy megmarad a fejekben.
Honlappal jelen lenni pedig 2020-ban már nem luxus, hanem szinte kötelező.

Neked kezdőként azonban, elsősorban egy átfogó tanácsadásra van szükséged, ahol elmesélheted részletesen az elképzelésedet, felvázolhatod a céljaidat, mesélhetsz magadról és a vállalkozásodról.

Itt minden csak rólad fog szólni, teljes tudásommal és tapasztalatommal foglak támogatni, hasznost ötletekkel és tanácsokkal segítetelek téged az utadon és megmondom, hogy mire van valójában szükséged, mivel tűnhetsz ki igazán a piacon.

MIBŐL ÁLL A TANÁCSADÁS CSOMAGOM?

  • 15 perces telefonos igényfelmérés
  • személyre szabott kérdőív összeállítása és kiküldése
  • 2 óra vállalkozásod, igényeid kidolgozására
  • ötletek, tanácsok írásos anyagának összeállítása
  • 2 óra személyes vagy online tanácsadás a kidolgozott ötleteim alapján

Mennyibe kerül ez Nekem?

  • kérdőív kiküldése, meghatározás: INGYENES, ez az első szűrő
  • személyes tanácsadás a kidolgozott ötleteim alapján: 30.000 Ft
Kezdő vagyok

MIÉRT FIZETEK PONTOSAN?


Nulladik kör: 15 perces telefonos igényfelmérés.
A telefonbeszélgetés után, a nulladik, feltáró körben küldök neked egy kérdőívet csupa, a márkádra vonatkozó hasznos kérdéssel, melynek kiértékelésével kb 2 órát töltök el átlagban.
Ez idő alatt én felkészülök belőled, megnézem a konkurenciád online jelenlétét: a social media oldalait, a honlapját, az egész megjelenését.
Kidolgozom, hogy neked milyen megjelenést gondoltam ki. Összeírom az ötleteimet, tanácsaimat, esetleges utólag kérdéseimet.

Tanácsadás: Ezekkel az adatokkal felvértezve megbeszéljük a személyes tanácsadás időpontját és helyszínét, ahová én már felkészülten érkezem, személyesen mindent áttárgyalunk, te felteheted a kérdéseidet, én pedig azonnal használható tanácsokat és ötleteket is adok, átadom és kifejtem, amit megálmodtam neked.

Elmondom milyen arculatot, stílust gondoltam ki neked, részletezem hogyan használd az arculati elemeket, hogyan posztolj designosan a social media oldalaidon, kifejtem, hogy mit érdemes megjelenítened a weboldaladon, elmondom milyen menüpontokat és stuktúrát javaslok a honlapodra.

Majd előállok egy komplett árajánlattai is a felsoroltakra vonatkozóan: logó, arculat, weboldal.

Czink Krisztina - A designered

SZERETNÉK IDŐPONTOT FOGLALNI!


  • Kérem a 15 perces telefonos igényfelmérést!
  • Kérem a személyre szabott kérdőívet!
  • Vágjunk bele a tanácsadásba!

Hívj bátran ezen a számon és beszéljük meg a részleteket:

+36309558164

TEDD FEL BÁTRAN KÉRDÉSEIDET!