Ismerj meg

Ismerj meg

Szia! Kern-Czink Krisztina vagyok, kiadványszerkesztő grafikus, webdesigner.

Több éves kitérő után azért választottam újra ezt a szakmát, hogy olyan stílusos arculatot, igényes és közben megfelelően működő weboldalakat készítsek neked, amivel garantáltan fantasztikus első benyomást kelthetsz és amivel a márkád megragad a célcsoportod fejében.

Ismerkedésünk elején térjünk rögtön a lényegre!

Amikor meglátogattad az oldalam, biztosan megütötte a szemed a fejlécen hirdetett szöveg:
Webdesign és arculat – Női stílusérzékkel, férfias technikai támogatással

Miért írom ezt?
Ki vagyok én tulajdonképpen, és hogy tudom ezt a kettőt megfelelően összehozni, nőként?

Nem ámítalak, egyedül nem tudom, de nem is szeretném!
Ugyanis, mivel nem szeretem a sablonos megoldásokat, ezért nem is a megszokott módon tervezek és dolgozom.

Egyedi designt tervezek neked weboldaladhoz, hogy ne elképzelni kelljen, hogy milyen lesz a végeredmény, hanem pontosan láthasd minden egyes betű helyét, minden menüpontot, a komplett struktúrát képekkel, színekkel, gombokkal.

Hogy hozom össze mindenzt, hogy működjön is?

Mivel designerként mindig a legmegfelelőbbre törekszem, az én munkám az, hogy 100 %-ban csak az arculatodra, a látványodra, minden projekt kapcsán a vizuális élményekre fókuszáljak, azaz a designra.
Úgy vélem, hogy csak úgy tudom a legjobbat adni neked, ha kizárólag egy dologra koncentrálok.

Akkor mi a titok? Miért vagyok én más?

A titok az, hogy a megfelelő szakemberrel dolgozom.
Egy olyan szakemberrel, akivel 14 éve fél szóból is megértjük egymást, és akire bármikor számíthatok, ezért nagyon jól és hatékonyan tudunk együtt dolgozni, ami nagyon fontos a mi területünkön.

Az ő szakmai munkájával lesz gyors, jól működő, megfelelően konvertáló weboldalad, hiszen amit én megtervezek, azt ő leprogramozza, felesleges bővítmények nélkül, tiszta kódokkal hozza működésbe a weboldalad.
S ez a rész éri a legtöbbet, mert így lehetsz te is egy felhasználóbarát, okos weboldal tulajdonosa, hiszen erről szól ez az egész történet, nemigaz?

Mit tudunk még együtt tenni érted?

Ránk számíthatsz. Ha átadtuk a kész munkát, nem lépünk le és tárjuk szét a kezünket. A munka lezárása és a tesztidőszak után sem legyintünk a problémákra. Ha frissíteni kell az oldalad, netán véletlenül valamit összekuszáltál, akkor is megkereshetsz minket, és segítünk.
Sőt, karbantartás szolgáltatásunkkal teljes biztonságban érezheted oldalad, mert nem neked kell lesned a frissítéseket, mi díjcsomagtól függően havonta egyszer automatikusan elvégezzük azokat.
Mivel emberből vagyunk, lehet, hogy néha várni kell ránk, az egyszerre futtatott projektjeink miatt, de ha valamit mi rontunk, vagy írunk el, vállaljuk a felelősséget, és újra beütemezve a munkát javítjuk azt.

Fontosnak tartjuk a megfelelő, korrekt kommunikációt, mert hisszük, hogy csak akkor tudunk együtt dolgozni, ha egy nyelvet beszélünk és nincsenek köztünk félreértések.
Erre találtuk ki a tanácsadást is, mely mindkét félnek biztonságérzetet ad, és alap arra, hogy a lehető leggördülékenyebben tudjunk haladni a közös munka során.

Szeretem és megnyugtat, hogy míg a háttérben folyik a weboldalak fejlesztése, én teljes erőmmel és nyugodtan koncentrálhatok, dolgozhatok a többi munkámmal.

Ezeken a területeken tudok neked segítséget nyújtani:

  • arculattervezés
  • logótervezés
  • webdesign (ha csak webdesignra van szükséged, akkor is keress bátran)
  • kiadványtervezés: szórólap, katalógus, névjegykártya

Nézd meg milyen vagyok én és milyen az az ügyfél, aki megdobogtatja a szívemet:

 

Amit nagyon szeretek

 

családommal vagyok
a családommal való időtöltést
a jó könyveket
a jó könyveket
a csodálatos macskákat
a csodálatos macskákat
a csokit és a tejeskávét
a csokit és a tejeskávét

 

KI AZ ÉN IDEÁLIS ÜGYFELEM?

 

  • Az én ideális ügyfelem bátran készen áll felépíteni márkáját és lépkedni felfelé a néha meredeknek tűnő lépcsőfokokon is
  • Egy elfoglalt vállalkozó, aki megbízik bennem és hagyja, hogy kibontakozhassam a munkámban
  • Egy olyan ember, aki felismeri, ha már nem megy egyedül és képes átadni a munkát egy hozzáértőnek, szakembernek
  • Aki elfogadja, hogy az arculattervezés és a weboldalkészítés a márkája első nagy lépése egy sikeres és jövedelmező üzleti úton és elfogadja, hogy ez egy megtérülő befektetés

 

 

NAGYON VÁROM HOGY EGYÜTT ÖTLETELJÜNK!